Πανιώνιος: Αποδεκτή η παραίτηση του Θανάση Δούνη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 18:51
Πανιώνιος: Αποδεκτή η παραίτηση του Θανάση Δούνη
Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου ο Θανάσης Δούνης, καθώς οι «κυανέρυθροι» αποδέχτηκαν την παραίτησή του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου τους.

Οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση ενημερώνοντας για την εξέλιξη αυτή, ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης «επιλέγει σε αυτήν τη δύσκολη χρονική συγκυρία να μη σχολιάσει τις ανακοινώσεις ατόμων και φορέων που βρίσκονται κοντά στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τις οποίες εκφράζεται η αγωνία για την πορεία της ομάδας.

Στο κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρεται: «Το ΔΣ της ΚΑΕ Πανιώνιος έκανε σήμερα αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Δούνη από τη θέση του αντιπροέδρου. Τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο και του εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία του ως επαγγελματία παράγοντα.

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας μια σειρά από ανακοινώσεις ατόμων και φορέων που βρίσκονται κοντά στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τις οποίες εκφράζεται η αγωνία για την πορεία της ομάδας. Η διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας επιλέγει σε αυτήν τη δύσκολη χρονική συγκυρία να μη σχολιάσει τις τοποθετήσεις καμιάς πλευράς. Θεωρούμε ότι η αγωνία αυτή πηγάζει από την μεγάλη αγάπη όλων μας για τον Πανιώνιο και δεν υπάρχουν άλλα κίνητρα που την τροφοδοτούν.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε η σημερινή διοίκηση ανέλαβε ένα έργο που κατά γενική ομολογία ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα ήταν δυνατόν λόγω του πλήθους των αποφάσεων που πάρθηκαν σε αυτό το διάστημα να μη γίνουν και λάθη. Λάθη άλλωστε κάνουν όσοι και όποιοι κάνουν κάτι. Δεν κάνουν λάθη αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και έτσι αναγκάζονται να περιοριστούν στην άσκηση κακόπιστης κριτικής. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι, ώστε στο τέλος να επιτύχουμε το στόχο μας. Υπάρχει χρόνος για κριτική. Θα είμαστε εκεί εμείς πρώτοι για να κριθούμε και να κρίνουμε. Αλλά όλα αυτά πρέπει να περιμένουν. Καλό είναι όλοι μας να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να τις αφιερώσουμε στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή πορεία της αγαπημένης μας ομάδας. Όσοι αισθάνονται σωματικά, ηθικά, υλικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ικανοί να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι να το κάνουν. Τα λόγια περισσεύουν, τα έργα είναι το ζητούμενο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 19:19