Στα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ στο τέλος της αναμέτρησης εστίασε ο Κώστας Φλεβαράκης, εξηγώντας την ήττα που υπέστη ο «Δικέφαλος του Βορρά», στην Ουγγαρία, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, από τη Σομπατέλι.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», με την ολοκλήρωση του ματς, δήλωσε:

«Κάποιοι από τους σημαντικούς μας παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρόλα όλα αυτά, καταφέραμε να είμαστε μπροστά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά φέτος. Καταφέραμε για τα πρώτα 35-36 λεπτά να είμαστε στο ματς, αλλά στα τελευταία 5 λεπτά, στο κρίσιμο σημείο του αγώνα, κάναμε λάθη, τα οποία ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η Φάλκο πάλεψε για 40 λεπτά σε ένα γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα. Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Παλέψαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά, όταν έπρεπε να είμαστε φρέσκοι και με μεγαλύτερη ενέργεια για βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε 10 ελεύθερες βολές, ενώ είχαμε και ένα πρόβλημα με τα φάουλ στους ψηλούς, ειδικά με τα 5 φάουλ του Ζήση Σαρικόπουλου, γεγονός που δε μας επέτρεψαν να τον έχουμε στο τέλος».

Κατέληξε ο Φλεβαράκης, λέγοντας: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε στο ξεκίνημα μιας διαδικασίας. Είχαμε μία πολύ μικρή σε διάρκεια προετοιμασία και έτσι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Σύντομα να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε καλύτεροι».

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τους Ούγγρους, Άνταμ Σμιθ, με τη σειρά, του, επισήμανε: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι με τη Φάλκο. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε ένα καλό ματς για τρεις περιόδους, αλλά με τα λάθη που κάναμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, κρίθηκε ο τελικός νικητής».