Με αφορμή την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη (MVP) της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ Ανδρών, ο Κιθ Κλάντον παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Σ’ αυτήν ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τα πλέι οφ, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ (σ.σ. ο πρώτος αγώνας το Σάββατο 16/4 στο ΟΑΚΑ, 18:30), αλλά και για τις ως τώρα εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ:

Για την ανάδειξη του σε MVP της αγωνιστικής: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της ανάδειξής μου σε MVP της αγωνιστικής. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, αλλά θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που τα έκαναν όλα πιο εύκολα για μένα. Μου έδωσαν την μπάλα στο σωστό σημείο και η συνεργασία μας είχε ένα αποτέλεσμα που πριν από όλα βοήθησε την ομάδα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ: «Τώρα ξεκινά το πραγματικό πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν μία καλή παρουσία στα πλέι οφ, όλοι θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους για το πρωτάθλημα και σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες μάχες. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ΑΕΚ, ξέρω ωστόσο τον Τορίν Γκριν, κάναμε κάποια στιγμή μαζί προπονήσεις στο Ορλάντο. Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων έχοντας το μειονέκτημα της έδρας, όλα τα παιχνίδια έχουν την δική τους σημασία, ίσως κάτι περισσότερο ο πρώτος αγώνας. Είναι η πρώτη μας ευκαιρία αυτό το παιχνίδι, να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη και να φέρουμε τη σειρά στην έδρα μας. Χρειάζεται συγκέντρωση, μεγάλη προσπάθεια, ενέργεια και σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις έως τώρα εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Στο μικρό διάστημα που είμαι εδώ, έχω συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Πρέπει πάντα να μπαίνεις στο γήπεδο έτοιμος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και προετοιμασμένος για σκληρή μάχη, εάν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός και να αντέξεις σε αυτό το επίπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης