Στη Θεσσαλονίκη έφτασε την Τρίτη το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του ΠΑΟΚ, Μαρκ Πέιν.

Ο Αμερικανός άσος, που αφίχθη με καθυστέρηση μίας ώρας, στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά, ενώ παράλληλα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνησή του στον δικέφαλο του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που αντιμετώπισα πέρσι και για την οποία έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και στην ιστορία της, αλλά και στο πρόγραμμά της.

Είναι πολύ σημαντικό που θα παίξουμε και στην Ευρώπη, γιατί το Eurocup είναι μία διοργάνωση επιπέδου και ο στόχος μας πιστεύω ότι θα είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αμερικανός άσος, λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου τον υποδέχτηκε ο μάνατζερ του Δικέφαλου του Βορρά, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Αναφερόμενος στην θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις, πλέι μέικερ, σούτινγκ γκαρντ και φόργουορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου αρέσει περισσότερο η θέση του σούτινγκ γκαρντ, αλλά δεν έχει σημασία τι αρέσει σε εμένα, αλλά τι θέλουν οι προπονητές μου από μένα».

Από το αεροδρόμιο ο παίκτης μετέβη στο PAOK Sports Arena, όπου συναντήθηκε με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τον συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλο και είχε την πρώτη γνωριμία με τους προπονητές, λίγη ώρα πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Πέιν ξεναγήθηκε και στο γήπεδο της ομάδας και το απόγευμα θα έχει και την πρώτη του επαφή με τους νέους του συμπαίκτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης