Παπαθεοδώρου: «Συγκέντρωση, πειθαρχία και επιθετικότητα»

Παπαθεοδώρου: «Συγκέντρωση, πειθαρχία και επιθετικότητα»
O Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την δύσκολη αποστολή που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ (11/4, 17:00) στο ματς για την 22η αγωνιστική της Basket League, ενώ αναφέρθηκε στις απουσίες των Αντώνη Κόνιαρη και Λάκι Τζόουνς.

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία μετράει σημαντικές επιτυχίες μέχρι στιγμής στη σεζόν, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και η πρόκρισή της στο Final Four του Basketball Champions League και της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Είναι ένα γκρουπ έμπειρων παικτών με ποιότητα και δυνατότητες, που καθοδηγούνται από ένα πολύ έμπειρο τεχνικό επιτελείο με τον κύριο Σάκοτα. Είναι μια ομάδα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα πειθαρχημένοι και καλοί στην ατομική μας άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην αφήσουμε την ΑΕΚ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να βρούμε πλεονεκτήματα στην επίθεσή μας, να σκοράρουμε και από την περιφέρεια, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάποιες καλές προσπάθειες δύο πόντων. Χρειάζεται συγκέντρωση, πειθαρχία και επιθετικότητα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και αναφέρθηκε στις απουσίες του Αντώνη Κόνιαρη και του Λάκι Τζόουνς:

«Ήταν ξαφνικές για εμάς οι απουσίες, με την έννοια ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Για τον Αντώνη σήμερα μάθαμε ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, ενώ ο Λάκι είχε ένα θέμα με το γόνατό του. Είναι δύο σημαντικές απουσίες, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους παίκτες και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν το πλάνο που έχουμε ετοιμάσει και θα το εκτελέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Απριλίου 2018, 18:16