Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Προμηθέα και την Πάτρα μίλησε στην ιστοσελίδα των Αχαιών ο Ντιάντε Γκάρετ. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε στον Προμηθέα αυτό το καλοκαίρι και δήλωσε ανυπόμονος για την πρώτη εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Ο Προμηθέας έχει περιβάλλει εμένα και την οικογένεια μου με αγάπη από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο απόφοιτος του Iowa State, με θητεία σε Φοίνιξ Σανς και Γιούτα Τζαζ, στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά, ο Ντιάντε Γκάρετ τόνισε στην ιστοσελίδα του Προμηθέα: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την Πάτρα είναι σπουδαίες. Μ’ αρέσουν ο πολύ καλός καιρός και η παραλία. Και ο σύλλογος έχει περιβάλλει εμένα και την οικογένεια μου με αγάπη από την πρώτη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά, ο Γκάρετ σχολίασε: «Η προετοιμασία πάει καλά έως τώρα. Όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουν έρθει έτοιμα κι αποφασισμένα να δουλέψουν και να γίνουν καλύτερα και ο ένας ωθεί τον άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ρωτήθηκε επίσης για τους στόχους του με τη φανέλα του Προμηθέα και απάντησε: «Ο στόχος μου αυτή τη χρονιά είναι να παραμείνω υγιής και να κερδίζουμε. Νιώθω πως αυτή η χρονιά θα είναι διασκεδαστική και συναρπαστική!».

Στο τέλος, ο Ντιάντε Γκάρετ έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Προμηθέα: «Θέλω απλά να πω στους φίλους του Προμηθέα πως η φετινή χρονιά θα είναι συναρπαστική και διασκεδαστική και γι’ αυτό “ελάτε να μας υποστηρίξετε, γιατί σας χρειαζόμαστε όλους”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης