Άνετος και ευδιάθετος εμφανίστηκε o Μαρσέλο Μπιέλσα στη συνέντευξη Τύπου, για τον τελικό του Europa League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Είμαστε καλά, αισθανόμαστε καλά και πρέπει να είμαστε καλά» είπε ο τεχνικός της Βάσκων και συνέχισε: «Ίσως η Ατλέτικο δώσει κενούς χώρους για να επιτεθούμε σε ανοικτό γήπεδο, όμως γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι μεγάλο ρίσκο. Αντί για το ρίσκο αυτό μπορούμε να έχουμε κατοχή μπάλα για μεγαλύτερο διάστημα και να κάνουμε περισσότερες επιθέσεις»

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι στην Ρουμανία θεωρούν φαβορί την ομάδα του είπε: «Μακάρι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες όσων θεατών περιμένουν από εμάς να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Καταλήγοντας ο Αργεντινός τεχνικός της Μπιλμπάο ανέφερε: «Όταν μπαίνεις σε ένα ματς στο οποίο το αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο, στο τέλος μίας διοργάνωσης, πάντα τα ίδια αισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Επιθυμία, φιλοδοξία, άγχος, όμως αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε κόντρα στους αντιπάλους μας, είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από τον αγώνα έχοντας πάρει κάτι θετικό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης