Ο Άλφι Μόσον υποβλήθηκε χθες με επιτυχία σε επέμβαση στο γόνατο και δεν θα δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Αγγλίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Σουόνσι μίλησε με τον προπονητή των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, και ο 47χρονος τεχνικός του άφησε να εννοηθεί ότι ήταν απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τα γήπεδα της Ρωσίας. Έτσι, ο Μόσον πήρε την απόφαση να ξαπλώσει όσο το δυνατόν συντομότερα στο χειρουργικό τραπέζι, προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος άσος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων, την ώρα που είναι… χλωμό το μέλλον του στη Σουόνσι, μετά τον υποβιβασμό των «κύκνων» από την Premier League.

Αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, η Γουέστ Χαμ είχε ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία, καθώς η ουαλική ομάδα έδινε μάχη για την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης