Καφού: «Προχώρησαν οι ομάδες που το άξιζαν»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 10:37
Καφού: «Προχώρησαν οι ομάδες που το άξιζαν»
Ο Καφού... ανέλαβε την υπεράσπιση του Νεϊμάρ. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να δέχεται έντονη κριτική για τον πρόωρο αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

«Ο Νεϊμάρ είναι ο καλύτερος Βραζιλιάνος παίκτης των τελευταίων χρόνων, αλλά για 30 λεπτά ο καθένας θέτει υπό αμφισβήτηση την καριέρα του. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι έτσι, δεν συγχωρεί» δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Μόσχα ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός και ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική Βραζιλίας.

Ο Καφού ανέλαβε, επίσης, να υπερασπιστεί και τη δουλειά του Τίτε: «Είναι αλήθεια ότι μέσα σε 30 λεπτά καταλήξαμε να χάσουμε τη δουλειά που έγινε σε τέσσερα χρόνια. Αλλά δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε για όλα. Ο Τίτε έκανε μια σπουδαία δουλειά, οι αριθμοί είναι προς επιβεβαίωση και είναι εντυπωσιακοί».

Παγκόσμιος πρωταθλητής το 1994 και το 2002, ο Καφού δεν εξεπλάγη από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ομάδες της Νότιας Αμερικής στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018.

«Δεν προβληματίζομαι για αυτό. Ήταν ένα προβλέψιμο σενάριο στην αρχή του Μουντιάλ κι αν παρατηρήσουμε το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό τοπίο. Στο τέλος νομίζω ότι προχώρησαν οι ομάδες που άξιζαν» κατέληξε.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 10:40