Ρονάλντο: «Περιμέναμε περισσότερα από τον Νεϊμάρ»

Ρονάλντο: «Περιμέναμε περισσότερα από τον Νεϊμάρ»
Στην παραδοχή ότι άπαντες στη Βραζιλία περίμεναν περισσότερα από τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ της Ρωσιας προχώρησε με δηλώσεις του ο Ρονάλντο.

«Περιμέναμε περισσότερα από αυτόν γιατί ήταν ο σταρ της ομάδας. Δεν ξέρω αν ήταν η εγχείρηση στο πόδι, ή κάτι άλλο, αλλά ένιωθα ότι κάτι τον περιόριζε. Είναι ακόμα πολύ νέος και ταλαντούχος και έχει μεγάλη ευθύνη στους ώμους του, αλλά έχει ακόμα πράγματα να μάθει», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος αστέρας στην «Sport TV».

Ο Ρονάλντο εν συνεχεία δεν δίστασε να αναφερθεί και στις βουτιές του Νεϊμάρ, όπως και για την κριτική που δέχεται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας:

«Τον ρώτησα πριν πέντε χρόνια και μου εξήγησε ότι σε πολλές περιπτώσεις αντιδρά έτσι όταν τον κλωτσούν, ώστε να σφυριχτεί σίγουρα το φάουλ. Αυτό συνέβαινε και με εμένα, ένιωθα ότι μου συμπεριφέρονταν άδικα όταν με κλωτσούσαν και δεν σφύριζαν τα φάουλ.

Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τύποι στα σόσιαλ μίντια, οι οποίοι κάνουν όλα αυτά τα αστεία, όμως πρέπει να προσπαθήσεις να το ξεχάσεις και να ζεις με αυτό».

Καταλήγοντας το «φαινόμενο» ανέφερε: «Ο Νεϊμάρ πρέπει να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ρισκάρει πολύ να πάρει κίτρινες κάρτες, πρέπει να εκμεταλλεύεται την αρνητική του ενέργεια, ώστε να γίνει ένας μικρός διάβολος».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 17:05