Με τρεις απουσίες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τις διακοπές για τον εορτασμό του Πάσχα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ακολούθησε και σήμερα θεραπευτική αγωγή, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απών με άδεια ήταν ο Ρομέιν Σάτο. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να είναι με την οικογένειά του και θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα του Πάσχα (απόγευμα), όταν αρχίζουν εκ νέου οι προπονήσεις.

Η Τρίτη απουσία ακούει στο όνομα Αλέξης Κυρίτσης. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αισθάνεται πόνους στη μέση και δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί, σε αντίθεση με τον Μάριτς, που γυμνάστηκε κανονικά.

Δηλώσεις Ιτούδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο της Α1: «Θα θέλαμε την πρώτη θέση και είναι λογικό, αλλά η ήττα στην Καβάλα μας στοίχισε ουσιαστικά την κορυφή. Εντούτοις, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση ότι τα πλέι οφ είναι πιο σημαντικά. Το πλεονέκτημα της έδρας είναι σαφώς σημαντικό, αλλά από μόνο του δεν σου δίνει το πρωτάθλημα».

Για τη σειρά των προημιτελικών με τον Άρη στην α΄ φάση των πλέι οφ της Α1, ο Ιτούδης εξήγησε: «Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει βιώσει αλλαγές στο ρόστερ του, με τελευταία και βασική σε σχέση με τον αγώνα της κανονικής περιόδου στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» την απουσία του Τζέιμς.

Έχουμε απόλυτο σεβασμό για τον Άρη, αλλά οι δικές μας βλέψεις είναι πολύ ψηλότερες από το να περάσουμε απλά από την πρώτη φάση. Αυτό που θέλουμε κατά κύριο λόγο είναι να είμαστε υγιείς… Να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε τους αγώνες που θέλουμε.

Ο Άρης στηρίζει αρκετά στη δημιουργία των γκαρντ του και είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να προσέξουμε. Βεργίνης, Ντέιβις, Τσαλδάρης, αλλά και ο Κερούς έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να δημιουργήσουν, αλλά και να τελειώσουν φάσεις. Στο 3-4 υπάρχει ο Ταπούτος, ο οποίος με την εμπειρία του βοηθά στο να “ανοίξει” το γήπεδο.

Στη ρακέτα έχουν παίκτες με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, όπως ο Μπόγρης και ο Μάλντροου για παράδειγμα, γεγονός που τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά σχήματα. Μπορούν να μαρκάρουν ψηλά, αλλά και να γίνουν πιο αθλητικοί.

Ξέρουμε ότι ο Άρης αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά πρώτον παραμένει μια ομάδα την οποία σεβόμαστε και δεύτερον θα πρέπει εμείς να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να προετοιμαστούμε και να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες που έρχονται με μεγάλη σοβαρότητα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης