Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ η προπώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο ματς της 5ης αγωνιστική της Super League εναντίον του ΠΑΟΚ. Μέχρι το βράδυ αναμένεται ο αριθμός να πλησιάσει τις 17.000, που σημαίνει ότι μαζί με τους κατόχους διαρκείας (12.873) το σύνολο των «κιτρινόμαυρων» οπαδών φτάνει τους 30.000.

Τόσοι έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για το βράδυ (19:30) της Κυριακής με επτά θύρες να έχουν ήδη sold out και συγκεκριμένα οι 1, 35, 15, 3, 7, 11 και η 23. Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για την «9», ενώ συνολικά έχουν ανοίξει 18 θύρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τεράστια είναι η ζήτηση και για το πέταλο, όπου οι οργανωμένοι είναι πιο συσπειρωμένοι από ποτέ, τόσο λόγω της σημασίας του αγώνα, αλλά και της υπόθεσης του οπαδού της ΑΕΚ που βρίσκεται ακόμα στην εντατική από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο νεαρός που –σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες- έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας προσπαθώντας να διαφύγει από ενέδρα χούλιγκαν, έχει μπει σε διαδικασία σταδιακής απαλλαγής από την υποστήριξη και αναμένεται αύριο να επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν. Αν όλα πάνε καλά, θα μείνει χωρίς υποστήριξη άλλες δύο μέρες στην εντατική και μετά πρώτα θα μπει σε κανονικό δωμάτιο νοσοκομείου, έχοντας διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης