O Mάρκο Λιβάγια δεν συγκράτησε τα νεύρα του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ επί της Βίντι, που σήμανε την επιστροφή της «Ένωσης» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με συνέπεια να παρατηρηθεί με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης κλώτσησε με τις τάπες τον Λάζοβιτς και μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από τον Σίμον Μάρτσινιακ θα χάσει τουλάχιστον έναν αγώνα από τη φάση των ομίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει και μεγαλύτερη τιμωρία για τον άσο της ΑΕΚ για την ενέργειά του αυτή, καθώς η UEFA σε πολλές περιπτώσεις έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά της κάνοντας χρήση και του βίντεο. Κάτι τέτοιο θα σημάνει την τιμωρία τριών αγωνιστικών, όπως συνέβη και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.


ΑΕΚ: Έρχεται τιμωρία για Λιβάγια και Λόπες
Πάντως οι απευθείας κόκκινες, του Λιβάγια αλλά και του Λόπες, κατά τη διάρκεια του ματς δεν πρόκειται να μείνουν ατιμώρητες από τη διοίκηση της ΑΕΚ, που προτίθεται να επιβάλει προφανώς βαρύ πρόστιμο στους δύο ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα η αποβολή του Πορτογάλου έκανε αρκετά δύσκολη την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά του ματς τη στιγμή που οι Ούγγροι πραγματοποιούσαν την ύστατη προσπάθεια να σημειώσουν ακόμη ένα γκολ, προκειμένου να οδηγήσουν την αναμέτρηση στην παράταση.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς επισήμανε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτές τις αντιδράσεις των δύο ποδοσφαιριστών του και πως θα πρέπει να γίνει κουβέντα για να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης