Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμης μίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς είναι κοντά στην απόκτηση του Μάριου Οικονόμου.

Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός, που έχει φορέσει 5 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, ανήκει στην Μπολόνια – με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 – ωστόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπάρι, ομάδα της Serie B. Συνολικά πέρυσι εμφανίστηκε σε 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν, ο Οικονόμου αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννενα και Κάλιαρι (είχε δώσει 500.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τον «Άγιαξ της Ηπείρου») προτού τον αποκτήσει η Μπολόνια το καλοκαίρι του 2014. Έκτοτε πέρασε τόσο από τη Σπαλ, όσο και από την Μπάρι.

Ακριβώς επειδή οι «ροσομπλού» δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν ιδιαίτερα για την προσεχή σεζόν, η περίπτωση του Οικονόμου φαντάζει ιδανική για την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για Έλληνα διεθνή στόπερ που μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και, λογικά, με μια λογική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης