Μετά την τηλεδιάσκεψη και την τηλεργασία, καθιερώνεται και η… τηλεπροπόνηση! Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνδέθηκαν σήμερα μέσω Skype στην ειδική πλατφόρμα που οργάνωσε ο γυμναστής της ομάδας, Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο, και προπονήθηκαν… εξ αποστάσεως.

Όλοι ήταν online και έβλεπαν από τις συσκευές τους τον Ιταλό συνεργάτη του Καρέρα να δίνει κανονικά τα παραγγέλματα και οι ίδιοι εκτελούσαν τις ασκήσεις. Πρόκειται για ένα μίνιμουμ πρόγραμμα εκγύμνασης, ξεχωριστά από αυτό που ακολουθεί ο καθένας σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνεδρίες διαρκούν 30-40 λεπτά και θα ακολουθούνται καθημερινά, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης. Έτσι και οι παίκτες διατηρούν την επαφή με τους γυμναστές της ομάδας και αποφεύγουν τη διαδικασία παρουσίας στα Σπάτα, που ήταν αναγκαία για να διαπιστωθεί ότι κανείς δεν έχει φύγει σ΄αυτήν την πολυήμερη άδεια, η οποία διαρκεί -σε πρώτη φάση- έως την Παρασκευή.

Σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί απολύμανση στα γραφεία της ΠΑΕ. Ήδη από τη Δευτέρα οι περισσότεροι υπάλληλοι εργάζονται από τα σπίτια τους. Μόνοι οι απολύτως απαραίτητοι βρίσκονται στα γραφεία, τα οποία πάντως εξακολουθούν να λειτουργούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης