Ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ με 2-0, σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Football League. Στο 38’ ο Μπαρμπόσα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Αραβίδης στο 79’ πέτυχε το 2-0. Στο 17’ ο Πλατέλλας είχε δοκάρι για την Ένωση.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να σκοράρει από την αρχή για να μετατρέψει το παιχνίδι σε υπόθεση για ένα ρόλο. Στο 17’ ο Πλατέλλας τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ το σκορ άνοιξε στο 38’ με τον Μπαρμπόσα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Παράλληλα, ο Αραβίδης μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους απώλεσε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την μεριά τους φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο καλές στιγμές και μάλιστα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η Ένωση στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε και είχε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες. Τελικά αξιοποίησε μία από αυτές και έφτασε στη νίκη με το τελικό 2-0. Σκόρερ χρίστηκε στο 79’ ο Αραβίδης.

Η ΑΕΚ με τη νίκη της αυτή επανέφερε τη διαφορά από την Παναχαϊκή στο +9, με αγώνα περισσότερο.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας):
Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (84′ Ανάκογλου), Πλατέλλας (70′ Κρισάντους), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (80′ Ντούνης), Αραβίδης.

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας):
Παγούδης, Αντονι, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Αθανασίου (89′ Ντίμιταρ), Καλογερόπουλος (81′ Σκαθαρούδης), Νιάρος, Ιορδανίδης (73′ Παπατόλιος), Γέσιτς, Ταμπάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης