Μπορεί η  ΑΕΚ να νίκησε τη Λάρισα με σκορ 2-1, ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν για ακόμη μία φορά απογοητευτική.

Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια κράτησαν με πάθος τους τρεις βαθμούς μέχρι το φινάλε, όμως η «Ένωση» δεν παρουσίασε καλό επιθετικό ποδόσφαιρο, γεγονός που φαίνεται πως προβληματίζει περισσότερο από κάθε άλλο τη διοίκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται υπό πίεση, κάτι που φάνηκε άλλωστε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο επίθεση στους εκπροσώπους του Τύπου, την ώρα που στην Κύπρο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ανόρθωση να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση της διοίκησης με τον Κετσπάγια, με τους διοικούντες την ΑΕΚ να αναζητούν το νέο όνομα για την τεχνική ηγεσία, προκειμένου η ομάδα να αλλάξει εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι, συνεπώς, το πιθανότερο σενάριο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ να είναι με νέο προπονητή στον πάγκο της, έστω κι αν είναι… υπηρεσιακός, μέχρι να αναλάβει κάποιος σε μόνιμη βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος κι αν είναι στον πάγκο θα έχει δύσκολη δουλειά για την ερχόμενη αγωνιστική, καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Πατίτο, Γκάλο και Χριστοδουλόπουλος, οι τραυματίες Λέσκοτ και Βάργκας, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Σιμόες.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης