Ηλικιωμένος πήγε να δει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και δέχτηκε πρόστιμο - Η ΠΑΕ θα του δώσει το πρώτο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 14:42
Ηλικιωμένος πήγε να δει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και δέχτηκε πρόστιμο - Η ΠΑΕ θα του δώσει το πρώτο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά»

Ένας ηλικιωμένος φίλαθλος της ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει την πορεία των έργων στο νέο γήπεδο της ομάδας του, που αποτελεί το μεγάλο όνειρο όλων των φίλων της «Ένωσης».

Εντούτοις δεν είχε στη διάθεσή του τα απαραίτητα έγγραφα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ, για άσκοπη μετακίνηση, στο πλαίσιο του μέτρου που έχει ληφθεί, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Από την ώρα που ο συγκεκριμένος φίλαθλος της ΑΕΚ έκανε γνωστή αυτήν την εξέλιξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε να εντοπιστεί ο ηλικιωμένος ΑΕΚτζής, καθώς προτίθεται να του δώσει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της «Αγια-Σοφιάς», όταν μπει η «Ένωση» στο νέο της σπίτι, πληρώνοντας μάλιστα και το σχετικό πρόστιμο.

Και αν νωρίτερα στις δηλώσεις του ο ηλικιωμένος φίλαθλος είχε κατηγορήσει τη γυναίκα του on camera για το λάθος στα έγγραφα σίγουρα θα την ευγνωμονεί μετά την εξέλιξη αυτή και την αξιέπαινη συμβολική κίνηση, στην οποία αποφάσισε να προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 15:08