Καρέρα: «Θέλαμε τη νίκη»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, 00:05
Καρέρα: «Θέλαμε τη νίκη»

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία μίλησε στην Cosmote TV και στάθηκε στην θέληση των παικτών της Ένωσης για την νίκη.

«Το περιμέναμε έτσι το παιχνίδι. Ήταν σκληρό, δύσκολο συν τη βροχή. Ήταν ένα ματς που προσπαθήσαμε να μπούμε κάπως καθυστερημένα στο παιχνίδι. Να δώσουμε τη δική μας νότα και αισθητική. Το αργήσαμε. Στο 35’ είχαμε την πρώτη μας ευκαιρία. Είδα καλά πράγματα, ότι το παλέψαμε, ότι θέλαμε τη νίκη.

Μου άρεσε πάρα πολύ και πρέπει να το κρατήσουμε είναι αυτή την αγωνιστική κακία. Πρέπει να συνεχίσουμε το έχουμε αυτό το στοιχείο. Να κυνηγάμε μπάλες παντού. Κυρίως πρέπει να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη. Να κυκλοφορούμε τη μπάλα πιο γρήγορα. Όταν το κάνουμε είμαστε επικίνδυνοι. Όταν δε το κάνουμε είμαστε ευάλωτοι», είπε και ρωτήθηκε για τη Βόλσφμπουργκ: «Περιμένω να δω πρώτα το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή».

Για την πιθανότητα μεταγραφών μέχρι τις 5 Οκτωβρίου απάντησε: «Ο σύλλογος γνωρίζει τι πρέπει και που πρέπει να επέμβει. Αν κάνουμε κάποια κίνηση θα δούμε. Αλλιώς θα μείνουμε ως είμαστε».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, 00:07