Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ δηλώνει ο Λούκας Μπογέ, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί στο τελευταίο match programme της σεζόν, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (21/4, 19:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Τορίνο, τόνισε μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα και είναι λογικό, αφού ο τραυματισμός μου με κράτησε πίσω. Όμως αφού τον ξεπέρασα και προσαρμόστηκα και στη χώρα και στην ομάδα, τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αισθάνομαι ευτυχισμένος εδώ.

Όταν είσαι επιθετικός ή παίζεις σε μια θέση στην επίθεση το γκολ είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα ή δύο γκολ τα πράγματα βγαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με πριν και εγώ τώρα απολαμβάνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι».

«Συνεχίζει να απασχολεί την ΑΕΚ ο Ματσίς»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται εκ νέου ο Ντάρβιν Ματσίς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «tuttoudinese» που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ουντινέζε, στην οποία και ανήκει ο παίκτης, αναφέρεται πως η «Ένωση» συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον 26χρονο εξτρέμ.

Ο Ματσίς αγωνίζεται ως δανεικός στην Κάντιθ έχοντας σκοράρει 8 γκολ σε 10 αναμετρήσεις, με τον ισπανικό σύλλογο να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του εφόσον καταφέρει να ανέβει στην La Liga.

Πάντως, στο ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ΑΕΚ ελπίζει πως η Κάντιθ δεν θα ανέβει κατηγορία και οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν το καλοκαίρι κίνηση για την απόκτησή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης