Ο χορός του Μελισσανίδη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, 18:02
Ο χορός του Μελισσανίδη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ
Παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ στο members club του Ολυμπιακού Σταδίου.

Την παράσταση έκλεψε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, ο οποίος, όντας σε εμφανώς καλή διάθεση, δεν δίστασε έπειτα από πρόσκληση του ποντιακού συλλόγου, που έφτασε από τη Νάουσα ειδικά για την «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση, να επιδείξει τις χορευτικές ικανότητες του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας δήλωσε: «Φεύγει μια μαύρη χρονιά για την ομάδα, αλλά μέσα στη μαυρίλα αυτή υπάρχει μια αχτίδα φωτός. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι, Κυριακή με Κυριακή να φαίνεται όλο και περισσότερο φως.

Σας έχω πει ότι μόνο καλύτερα μπορούν να πηγαίνουν τα πράγματα για την ΑΕΚ. Εύχομαι να μας βρει όλους η νέα χρονιά με υγεία και με πολλή δουλειά να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Η ομάδα μας είναι καινούρια και δεν εννοώ μόνο τους ποδοσφαιριστές. Όταν χτίζεται κάτι από το μηδέν χρειάζεται υπομονή. Μια λέξη που ο κόσμος της ΑΕΚ να ακούσει για πολλά χρόνια. Ευελπιστούμε όλη αυτή η δουλειά που γίνεται να έχει αποτέλεσμα όχι μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέφερε: «Σε αυτή τη χρονιά που φεύγει έγινε το χειρότερο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι τώρα όμως υπάρχει προοπτική.

Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε αυτά που χρειάζονται ώστε να ανέβουμε πρώτα στη Β' κατηγορία και μετά να επιστρέψουμε στη Super League. Εύχομαι ευτυχία, αγάπη και ο νέος χρόνος να είναι πιο καλός και πιο αισιόδοξος για όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσει στις δυσκολίες που περνάνε.

Από την πρώτη στιγμή αυτό που έχουμε πει και που έχει πει ο κ. Μελισσανίδης, ισχύει και δεν έχει χαθεί καμία μέρα. Είμαστε στο σωστό δρόμο, καλά και δυνατά θα έλεγα και περιμένουμε το πρώτο βήμα που θα γίνει τον καινούριο χρόνο. Δεν ξέρω αν θα είναι σύντομα, αλλά μόλις αρχίσει θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή στο σπίτι μας».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, 18:58