Για μία μεγάλη νίκη, αλλά και μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι έκανε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την επικράτηση με 2-1 της ΑΕΚ επί της Βίντι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη στη Βουδαπέστη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είχαμε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε μέσα στο παιχνίδι να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όμως πήραμε τη νίκη που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το γκολ που δεχτήκαμε παρουσιάσαμε νευρικότητα χωρίς λόγο. Έπρεπε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα το παιχνίδι, να κρατήσουμε τη μπάλα μπροστά και να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως περίμενα καλύτερη εικόνα στο τελευταίο διάστημα. Παρουσιάσαμε νευρικότητα που δεν ταιριάζει στην εμπειρία μας.

Έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά δεν έχουμε περάσει ακόμα. Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, έχουμε ένα ματς ακόμα κι αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε τη σοβαρότητα που πρέπει, τα πράγματα θα πάνε καλά για εμάς»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης