«Την Κυριακή 15 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2016, 17:52
«Την Κυριακή 15 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου»
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 15 Μαΐου. Η απόφαση ελήφθη μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων και πλέον μένει να μετατεθεί η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ για όλα αυτά θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε σημερινή της συνεδρίαση (Νο 76) αποφάσισε τον ορισμό διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2015-2016 την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ώρα έναρξης και τους ίδιους όρους με τον αναβληθέντα με απόφαση του κ. Κοντονή αγώνα. Η Επιτροπή έλαβε υπόψη τη σχετική εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Διοργανώσεων και Γηπέδων της ΕΠΟ και τα δεδομένα ότι δεν υπάρχουν πλέον επαρκείς διαθέσιμες ημερομηνίες για την έγκαιρη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης των ομάδων της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας για την πρόκριση στις διοργανώσεις της UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-2017).

Για την απόφαση αυτή έχουν ενημερωθεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και οι Διεθνείς Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε επίσης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την Ε.Π.Ο. μέχρι την έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που θα επιλύει το μείζον θέμα της νομιμότητας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2016, 17:58