Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (3/2) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης (04/02, 17:15), για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτόν τον αγώνα θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0 από το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να σφραγίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και να πάνε με ανεβασμένο ηθικό στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ (7/2, 19:30 – ΟΑΚΑ).

Γι’ αυτό και ο Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες, καθώς μετά το ματς της Τρίπολης, ο Άρης θα μεταβεί στην Αθήνα.

Έτσι, συμμετέχουν στην αποστολή τόσο ο νεοαποκτηθείς Μπρούνο Φελίπε, όσο και ο Ντάνιελ Μαντσίνι που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Η 24μελής αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο, Γκάνεα, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.