Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το clasico της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, μετά από ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, εντάσεις και δύο αποβολές, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 29η αγωνιστική της Super League.

Oι «κίτρινοι», που μετά από αυτό το αποτέλεσμα είδαν τη «θηλιά» του υποβιβασμού να σφίγγει ακόμη περισσότερο γι’ αυτούς, προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου στο 23′, ωστόσο ο «δικέφαλος» του Βορρά ισοφάρισε στο 45′, με το αυτογκόλ του Οικονομόπουλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης έχασε πολύτιμους βαθμούς, ενόψει της συμμετοχής του στα πλέι οφ, αγωνίστηκε με 10 παίκτες για ολόκληρο το δεύτερο μέρος, λόγω της αποβολής του Κάτσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ με παίκτη λιγότερο τελείωσε το ματς και ο Άρης, καθώς αποβλήθηκε στο 88′ ο Αγκάνθο.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Oι παίκτες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο μπέρδεψαν τα αθλήματα και επιδόθηκαν περισσότερα σε χτυπήματα και μαρκαρίσματα βγαλμένα από πολεμικές τέχνες, με αποτέλεσμα οι εντάσεις και οι αντεγκλήσεις να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως παρ’ όλα αυτά στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα του ντέρμπι. Ο Άρης προηγήθηκε με το γκολ-φάουλ του Τάτου στο 23΄ (φέρει ακέραια ευθύνη ο Γλύκος), ωστόσο το προβάδισμά του κράτησε μέχρι το 45ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί στα… χασομέρια του πρώτου μέρους ο Αθανασιάδης πήγε να πιάσει το σουτ και ο Οικονομόπουλος άθελά του έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Διούδη.

Ο διαιτητής Κομίνης είχε δώσει δύο λεπτά καθυστερήσεις, ωστόσο το σκληρό μαρκάρισμα του Κάτσε στον Κύργια, προκάλεσε γενική σύρραξη. Έτσι, πέρασαν περίπου 10 λεπτά έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον ρέφερι του ματς να αποβάλει με απευθείας κόκκινη το νεαρό μέσο του «δικεφάλου», απόφαση που προκάλεσε την έκρηξη του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, προκειμένου να ηρεμήσουν οι παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν την αριθμητική υπεροχή, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και στο 65΄ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο γύρισμα του Στοχ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Άρη και πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Διούδης έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Λίγο πριν το 75΄ ο διαιτητής Κομίνης διέκοψε ξανά το ματς για μερικά λεπτά, λόγω των αντικειμένων που έπεφταν από την εξέδρα. Από κει και πέρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, με τον Κομίνη να αποβάλλει τον Αγκάνθο στο 87΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κίτρινες: Καμινιώτης, Τάτος, Αγκάνθο, Οικονομόπουλος, Βαγγέλη, Αγγελούδης – Αθανασιάδης, Νάτχο, Τζαβέλλας, Γλύκος.

Κόκκινες: Κάτσε (45΄+6) – 87΄ Αγκάνθο (δεύτερη κίτρινη)

Άρης  (Σ.Παπαδόπουλος):
Διούδης, Κύργιας (79΄ Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Βαγγέλη, Μανιάς, Σουνάς (60΄ Καραγιάννης)

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λούκας (63΄ Σαλπιγγίδης), Στοχ (86΄ Γεωργιάδης), Βίτορ, Κάτσε, Κατσουράνης (90΄+3 Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης