Έκπληκτος από τον τρόπο που η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού δήλωσε ο τερματοφύλακας του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο

«Η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι στην Ισπανία. Υπάρχουν δύο χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα και περίπου 80 θάνατοι. Είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, επειδή υπάρχουν παραδείγματα χωρών όπου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα», τόνισε αρχικά ο γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ένα ατομικό πρόγραμμα και δεν μπορούμε να πάμε για προπόνηση. Μπορούμε όμως να αθληθούμε έξω με την έγκριση της Πολιτείας. Ο κόσμος σέβεται τα μέτρα. Ξεκινήσαμε την καραντίνα με 200-300 κρούσματα. Με τον καλό καιρό, είναι αλήθεια ότι ο κόσμος βγαίνει έξω περισσότερο. Αλλά εκπλήσσομαι με τον τρόπο που ελέγχονται όλα».

Όσο για τη συνέχιση του πρωταθλήματος,  ο Κουέστα είπε: «Για την ώρα περιμένουμε. Νομίζω θα βρεθούν στις 24 Απριλίου για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουμε ή όχι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά πρέπει όλοι να είναι ασφαλείς. Καταλαβαίνω ότι εφόσον συνεχίσουμε θα γίνει χωρίς κόσμο και θα πρέπει να προπονούμαστε σε μικρά γκρουπ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης