«Πρέπει να γίνουν πιο... αλήτες οι παίκτες μου»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 23:36
«Πρέπει να γίνουν πιο... αλήτες οι παίκτες μου»
Συμβιβασμένος με τον υποβιβασμό φάνηκε ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισόπαλια (1-1) με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ήθελε την νίκη κόντρα στο αποψινό ντέρμπι για να την αφιερώσει στον κόσμο του συλλόγου. 

Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να γίνουν πιο αλήτες ποδοσφαιρικά, ενώ στάθηκε στις καθυστερήσεις που έκανε ο «δικέφαλος» του Βορρά με την αλλαγή στο τέλος του ματς.

«Και πέρσι και φέτος έχω δεθεί πολύ με όλους, πιστεύω ότι για να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει μεγάλο κόσμο και ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες. Μέχρι τώρα πίστευα ότι είναι εκεί, τρίτη, τέταρτη, πιστεύω ότι πλησιάζει πολύ ψηλά.

Ο κόσμος για εκεί που βρίσκεται η ομάδα έδειξε ότι πιστεύει στην ομάδα, την βοήθησε πολύ. Είδαμε στον ΠΑΟΚ να λένε ότι θα βάλουν τέσσερα και πέντε γκολ και είδαμε να κάνουν αλλαγή για καθυστέρηση στο 93’ και πανηγύριζαν που πήραν ισοπαλία», είπε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός, που δεν μπορούσε να πιστέψει το γκολ που δέχθηκε ο Άρης:

«Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες. Δεχθήκαμε ένα γκολ που είμαστε τέσσερις και το βάλαμε μόνοι μας. Δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ, αν θέλεις να κερδίσεις. Έγινε η αποβολή.

Υπήρχε δύναμη και πάθος, αλλά δεν έπαιξε κανείς βρώμικα και αντιαθλητικά. Άλλο δυνατά, άλλο με πάθος και άλλο με χτυπήματα εκτός φάσης, τα είδαμε την περασμένη αγωνιστική. Πρέπει να γίνουν ακόμα πιο αλήτες ποδοσφαιρικά οι παίκτες.

Ξέραμε ότι θα βρούμε χώρους, ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα και θα μας κλείσει τους χώρους, ρισκάραμε όσο μπορούσαμε. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Πιο πολύ για τον κόσμο. Βλέπουμε ομάδες να πετυχαίνουν επτά, οχτώ γκολ».

Καταλήγοντας ο Παπαδόπουλος τόνισε πως ήθελε η ομάδα τη νίκη για τον κόσμο της ομάδας του: «Εμείς έχουμε δώσει δικαίωμα. Προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο και οι άλλοι πανηγυρίζουν που πήραν την ισοπαλία, αυτοί που έλεγαν ότι μας βάλουν πέντε».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 23:51