ΕΠΟ: Τέλος και τυπικά από την ΚΕΔ ο Σνόντι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 19:34
ΕΠΟ: Τέλος και τυπικά από την ΚΕΔ ο Σνόντι

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε κι επίσημα την παραίτηση του Άλαν Σνόντι από την ΚΕΔ, μετά τον «υποβιβασμό» του από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος του είχε αναθέσει καθήκοντα υπεύθυνου για τους ορισμούς των διαιτητών στη Super League 2.

Ως γνωστόν, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής επέλεξε για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου τον συνεργάτη του στη Σαουδική Αραβία, Γιάκομπ Κόλινς. Προσωρινά, τους ορισμούς στη συγκεκριμένη κατηγορία θα κάνει ο Κλάτενμπεργκ, συνεπικουρούμενος από τον Κόλινς.

H ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθιστά τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 19:47