ΕΠΟ: Τρία αναπληρωματικά μέλη αρνήθηκαν διορισμό στην Επιτροπή Εφέσεων!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 18:32
ΕΠΟ: Τρία αναπληρωματικά μέλη αρνήθηκαν διορισμό στην Επιτροπή Εφέσεων!

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι τακτικοί δικαστές που θα συμπληρώσουν τη σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων, μετά τις παραιτήσεις του προέδρου Παναγιώτη Φιλόπουλου και του μέλους Γεράσιμου Βρυώνη.

Αυτοί αναμένεται αναμένεται να προκύψουν από τα αναπληρωματικά μέλη που εξελέγησαν στις 30 Ιουνίου, στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη (14/7) τρία από τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής και συγκεκριμένα η Παγώνα Παναγιώτου, η Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και ο Ιωάννης Παπαϊωάννου φέρονται να αρνήθηκαν τον διορισμό τους στην Επιτροπή Εφέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εφέτες παραιτήθηκαν τη Δευτέρα και, παρ'όλο αμφότεροι επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους για την απόφασή τους, εικάζεται ότι αιτία αποτέλεσε η απόφαση του CAS να επιστρέψει προς εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο εφέτες που παραιτήθηκαν είχαν ταχθεί υπέρ της διατήρησης της ποινής αφαίρεσης των 7 βαθμών που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 18:48