Δύο παραιτήσεις υπήρξαν σήμερα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Τον… χορό των παραιτήσεων άνοιξε ο μέχρι σήμερα πρόεδρός της, Παναγιώτης Φιλόπουλος, όπως αποκάλυψε το «dikisports», ενώ το ίδιο έπραξε και το μέλος της Επιτροπής, Γεράσιμος Βρυώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μπορεί στο σχετικό έγγραφο που έφτασε στην ΕΠΟ ο κ. Φιλόπουλος να επικαλείται προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ωστόσο πληροφορίες από το περιβάλλον της ομοσπονδίας αναφέρουν ότι η παραίτησή του συνδέεται με την πρόσφατη απόφαση του CAS για τον ΠΑΟΚ, η οποία ως γνωστόν «άδειασε» την Επιτροπή.

Από τη μεριά του το έτερο μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Γεράσιμος Βρυώνης  επικαλέστηκε «αιφνίδιους προσωπικούς λόγους», ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της «Δίκης» ακολούθησε το παράδειγμα του προέδρου της Επιτροπής, Παναγιώτη Φιλοπουλου για λόγους «δικαστικής ευπρέπειας» και για να μην υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια μεροληψίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο συγκεκριμένοι δικαστές είναι εκείνοι που είχαν ψήφισαν υπέρ της δεσμευτικότητας της εισήγησης της ΕΕΑ στην υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης