Η διοίκηση της Μονακό κινήθηκε έντονα στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι», όμως οι Μονεγάσκοι έχουν κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην Ιστορία τους στο σαμπιονά.

Πριν από μερικές εβδομάδες, εντάχθηκαν στους Μονεγάσκους, παίκτες όπως ο Ουϊσάμ Μπεν Γεντέρ (40 εκ. ευρώ), ο Γκιγιέρμο Μαριπάν (18 εκ.) και ο Χένρι Ονιεκούρου (13,5 εκ.), οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τ΄ αναμενόμενα, με αποτέλεσμα η Μονακό να έχει μόλις δύο βαθμούς σε πέντε αγώνες και παθητικό 14 τερμάτων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει συγκεντρώσει τα αρνητικά σχόλια διοικούντων και φιλάθλων, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να «κρέμεται από μία κλωστή».

Μάλιστα, ο ιταλικός Τύπος, θεωρεί βέβαιη την απομάκρυνση του από τον πάγκο των Μονεγάσκων, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να φέρεται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του. Ο Ιταλός τεχνικός, που έχει εργασθεί στο πρόσφατο παρελθόν σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ρόμα και Ίντερ (σ.σ. αντικαταστάθηκε το καλοκαίρι από τον Αντόνιο Κόντε), δεσμεύεται τυπικά με συμβόλαιο στους Λομβαρδούς και εισπράττει ετησίως 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Κατά συνέπεια, μία ενδεχόμενη συμφωνία του με την Μονακό θα δώσει και οικονομικές «ανάσες» στους «νερατζούρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης