Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποφάσισε να αποχωρήσει αιφνιδίως από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου, μόλις τέσσερις μέρες μετά την πρόσληψή του, καθώς δέχθηκε πολύ έντονες πιέσεις από το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών της ουκρανικής ομάδας, που τον έχουν «συνδέσει» με τη μεγάλη αντίπαλο της Ντιναμό, Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο 75χρονος Λουτσέσκου, ήταν ο αναμορφωτής της Σαχτάρ από το 2004, οδηγώντας τη σε 8 πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και το Europa League του 2009 (τότε Κύπελλο UEFA).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη Πέμπτη, ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο, με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα, όμως οι οπαδοί έγιναν έξαλλοι μετά τη συνάντηση που είχε ο Λουτσέσκου με τους Όλεγκ Μπλαχίν και Ιχόρ Μπελάνοφ, οι οποίοι άσκησαν σκληρή κριτική για την απόφαση του συλλόγου.

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι οπαδοί μας κινούνται ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας τους» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός σε δήλωσή του στην εφημερίδα της πατρίδας του Gazeta Sporturilor και πρόσθεσε: «Δυστυχώς αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με τη Ντιναμό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Ιχόρ Σούρκις και την οικογένειά του για την πρόσκληση και την τιμή που μου έκαναν, αλλά είναι αδύνατο για μένα να εργαστώ σε ένα εχθρικό περιβάλλον, χωρίς τη στήριξη των οπαδών, τους οποίους χρειάζεται πολύ η ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης