Είπε «όχι» η «Καραϊσκάκης ΑΕ» στην Εθνική ομάδα και την έστειλε στο ΟΑΚΑ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019, 18:17
Είπε «όχι» η «Καραϊσκάκης ΑΕ» στην Εθνική ομάδα και την έστειλε στο ΟΑΚΑ

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι τελικά η έδρα της Εθνικής στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020, απέναντι σε Ιταλία και Αρμενία που είναι προγραμματισμένα τον προσεχή Ιούνιο.

Το Παγκρήτιο Στάδιο, που θα φιλοξενήσει τα εντός έδρας παιχνίδια των προκριματικών δεν θα είναι έτοιμο τόσο σύντομα, αφού απαιτούνται αρκετές εργασίες βελτίωσης και έτσι η ΕΠΟ αναζήτησε εναλλακτική λύση.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, προσπάθησαν να πάρουν το «οκ» για το «Γ. Καραϊσκάκης» το οποίο αποτελεί και επιθυμία των διεθνών, αλλά η απάντηση που εισέπραξαν από την «Καραϊσκάκης ΑΕ» ήταν αρνητική.

Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα της εθνικής ομάδας για χρήση της έδρας του, με αποτέλεσμα στην ΕΠΟ να στραφούν ξανά στην... αναγκαστική λύση του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο ματς που έδωσε η Εθνική στο φαληρικό γήπεδο ήταν απέναντι στην Κροατία στις 11 Δεκεμβρίου του 2017, στο επαναληπτικό μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο (0-0).

Η ΕΠΟ τότε ως λόγο είχε επικαλεσθεί το υψηλό τίμημα που καταβάλει, αλλά και τα γενικότερα κόστη για τη χρήση του Καραϊσκάκη.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019, 18:21