Μία ημέρα μετά τον Λαζάρ και ο Άγγελος Χαντί ντύθηκε στα «κυανόλευκα», καθώς ο Ηρακλής ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του «γηραιού» στη Μίκρα και, μετά τη συζήτηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα, κατέληξε σε συμφωνία, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το όνομα που έχει η φανέλα της ομάδας είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή του Ηρακλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο κόσμος είναι διψασμένος για επιτυχίες και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους ευχαριστήσω» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο 25χρονος μέσος (1.85), ο οποίος προέρχεται από πενταετή θητεία στον Εργοτέλη.

«Ο Αγγελος είναι παίκτης που ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας. Έχει το ταλέντο και τη νοοτροπία να μας βοηθήσει στη Super League» σχολίασε ο τεχνικός του «Γηραιού», Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ ο διοικητικός επικεφαλής του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, ανέφερε:

«Είναι πολύ θετικό να γνωρίζεις ένα τέτοιο νέο παίκτη, με τόσο ταλέντο, που πέρα από τις ικανότητες του, πάντα βάζει την ομάδα και το παιχνίδι πάνω από τον εαυτό του. Ο Άγγελος πιστεύω ότι μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στην ομάδα. Θα είναι μεγάλο κέρδος για τον Ηρακλή τα επόμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης