Στην ευθεία για την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Του 22άχρονου Ελβετού μέσο-επιθετικού που φέτος έκανε την πρώτη «βασική» σεζόν του στην Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Μήτρογλου.

H Φούλαμ βέβαια υποβιβάστηκε, οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ της, αναζητούν αλλού ποδοσφαιρική στέγη, και όπως φαίνεται οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να εκμεταλλευτούν αυτή την «συγκυρία». Με ύψος 1,87 και όπλο την πολύ καλή του τεχνική, ο γεννημένος στα Σκόπια άσος μπορεί και αγωνίζεται σε τρεις-τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Ο κλασικός του ρόλος, είναι πίσω από τον φορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζει όμως και στις δύο πτέρυγες (έχει χρησιμοποιηθεί και αριστερά και δεξιά αρκετές φορές), παίζει και σαν εσωτερικός αριστερός χαφ σε διάταξη 4-3-3. Ατζέντης του είναι ο Μίνο Ραϊόλα. Ο άνθρωπος που έφερε πέρσι τέτοια εποχή στην Ελλάδα, τον Βλάντιμιρ Βάις όταν υποβιβάστηκε από το Καμπιονάτο η Πεσκάρα.

Και τότε όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Χωρίς οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι ο Βάις σε αυτή την ηλικία, και ενώ ήταν ελεύθερος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Κασάμι πάντως ξαναλέμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο Ολυμπιακός όμως έχει κάνει ήδη σημαντική προσπάθεια, και φαίνεται να έχει μπει σε τροχιά απόκτησης του 22άχρονου άσου. Δίνει τη μάχη του και πλέον φαίνεται να έχει καλές πιθανότητες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΑΜΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης