Κοντονής: «Μην ρίχνετε τις ευθύνες αλλού»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 20:37
Κοντονής: «Μην ρίχνετε τις ευθύνες αλλού»
Θέση για τα οσα έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο στο πλαίσιο του ντέρμπι των αιωνίων που δεν άρχισε ποτέ, πήρε την Κυριακή ο Σταύρος Κοντονής.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού σε δήλωσή του μεταξύ άλλων έκανε λόγο για εμπρηστικές ανακοινώσεις και ανθρώπους που προσπαθούν να μεταθέσουν τις ευθύνες αλλού, εκφράζοντας την ελπίδα τουοι δικαστικές αρχές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αναλυτικά η δήλωση Κοντονή:


«Η σημερινή παραπομπή δεκατεσσάρων εκ των συλληφθέντων στον αρμόδιο Ανακριτή για την τέλεση σοβαρών κακουργημάτων δηλώνει προς όλους ότι ο Νόμος εφαρμόζεται και η πάταξη των φαινομένων της βίας είναι αντικείμενο συντονισμένων ενεργειών της Πολιτείας.

Όσοι νόμιζαν ότι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο αντελήφθησαν ότι η ανοχή της κοινωνίας έχει προ πολλού εξαντληθεί. Ελπίζω κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης οι συλληφθέντες να μιλήσουν και ν’ αποκαλύψουν τα κυκλώματα που υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις.

Απευθυνόμενος προς όλους, τους δηλώνω ότι η προσπάθεια για την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στον αθλητισμό και ιδίως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής.

Όσοι, τέλος, δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους, προσπαθώντας να τις μεταθέσουν σε άλλους, πυροδοτώντας μάλιστα ακραίες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις με εμπρηστικές ανακοινώσεις, να γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση θα προστατέψει την κοινωνική ειρήνη αταλάντευτα και με αποφασιστικότητα».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;»
,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 17:40

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 22:25