Ο Αναστασιάδης ανέλαβε τον Εθνικό Σερρών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, 15:25
Ο Αναστασιάδης ανέλαβε τον Εθνικό Σερρών
Ο Σάκης Αναστασιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Σερρών. Η ομάδα του Βορρά εξέδωσε ανακοινώσεις τόσο για το «διαζύγιο» με τον Αλέξη Αλεξίου, όσο και για την έναρξη της συνεργασίας της με τον νέο τεχνικό.

Η ανακοίνωση για Αλεξίου

«Το Δ.Σ. της FC SERRES αποδέχθηκε το αίτημα του προπονητή Αλέξη Αλεξίου για κοινή λύση του συμβολαίου συνεργασίας, σεβόμενο προσωπικούς λόγους του. Η FC SERRES του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. . Ο Αλέξης Αλεξίου επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας ήθος, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και εργατικότητα».

Η ανακοίνωση για Αναστασιάδη

«Το Δ.Σ. της FC Serres ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος την πρόσληψη του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη με τον οποίο συνεργασθήκαμε και στην περσινή περίοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ Νέων (U-21), όπου και στέφθηκε πρωταθλητής κόντρα στην ΑΕΚ στη Λάρισα. Ο νέος προπονητής θα μεταβεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας στις 15:00, όπου και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, 15:26