Αποχωρεί από το τεχνικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκούτι, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Μπεσκίκτας ως νέος βοηθός προπονητή.

Ο Ισπανός πρώην διεθνής μέσος εργάζεται στα τμήματα υποδομής των «μερένχες», ωστόσο, όπως ανακοίνωσε στο Isntagram πήρε την απόφαση να φύγει από τους Μαδριλένους για να συνεχίσει αλλού την προπονητική του καριέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκούτι, ο οποίος «κρέμασε τα παπούτσια του» στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, βοηθώντας την να κατακτήσει το κύπελλο Τουρκίας το 2011, αποκάλυψε την επιστροφή του με ποστάρισμα στη σελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο.

«Σήμερα, θέλω να ευχαριστήσω την Ρεάλ Μαδρίτης, το σπίτι μου για όλα αυτά τα χρόνια που απόλαυσα και ως παίκτης και ως προπονητής», έγραψε δίπλα σε μία φωτογραφία του τον καιρό που αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας.

«Σε λίγες μέρες η Μπεσίκτας θα γίνει το νέο μου σπίτι, όπου θα είμαι βοηθός προπονητή και όπου θα μπορέσω να εξελιχθώ επαγγελματικά. Ευχαριστώ την Μπεσίκτας για την στοργή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα ανταποδώσω με πολλή σκληρή δουλειά και κίνητρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης