Είναι γεγονός ότι σήμερα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο εμφύλιο ντέρμπι του «Νησιού» ανάμεσα στην Εθνική Αγγλίας και Εθνική Ουαλίας, αλλά και για έναν άλλο λόγο. Γιατί στις κερκίδες θα είναι μια από τις πιο περιζήτητες WAG: Η Σαμ Κουκ που διατηρεί σχέση από το 2012 με τον 26χρονο σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Κρις Σμόλινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 30χρονη έκανε το ξεπέταγμά της στο χώρο του μόντελινγκ το 2006 νικώντας στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς της αγγλικής «Sun» για το κορίτσι της 3ης σελίδας της και από τότε έχει φωτογραφηθεί για όλα τα γνωστά ανδρικά περιοδικά στη Μεγάλη Βρετανία, με κάθε (γυμνή) φωτογράφισή της να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό φίλαθλο κοινό.

Πέρα από την πορεία της ως μοντέλο έχει δουλέψει και ως dj σε γνωστά νυχτερινά κέντρα ενώ στο παρελθόν έχει κάνει ακόμα και… skydiving για να συγκεντρώσει χρήματα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από την Σαμ Κουκ για να δείτε τι θα απολαύσετε σήμερα στις κερκίδες του Σταντ Μπολάρ- Ντελέλι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης