Τον Αντουάν Γκριεζμάν χρίζει ο Ντιέγκο Σιμεόνε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, με αφορμή την «χρυσή μπάλα» που θ΄ απονεμηθεί στις 3 Δεκεμβρίου. Σπεύδοντας να αιτιολογήσει την εκτίμηση του, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, τόνισε για τον Γάλλο αστέρα των «ροχιμπλάνκος».

«Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Γκριεζμάν ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, επειδή κατέκτησε το Μουντιάλ, το Europa League και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Επίσης, ήταν -με την ομάδα του- δεύτερος στο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, δύο ομάδες που συνήθως διακρίνονται στο Champions League. Ηταν καταπληκτικός σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σιμεόνε, ενώ από την πλευρά του, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, σχολίασε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι εγώ αυτός που ψηφίζει, αλλά ξέρω ότι είχα μία σπουδαία χρονιά. Μία χρονιά για την οποία είμαι πανευτυχής και υπερήφανος. Μένουν ακόμη μερικοί μήνες. Θα τελειώσει η χρονιά και θα δούμε τι θα γίνει. Ασφαλώς και η «χρυσή μπάλα» είναι πολύ σημαντικό βραβείο. Πρέπει να είμαι ήρεμος και να παίζω για την ομάδα μου, όπως κάνω συνήθως. Και φυσικά να απολαμβάνω τους αγώνες. Δεν είμαι από τους παίκτες που θα κάνει τα πάντα για ν΄ αναδειχθεί. Μου αρέσει να κάνω πράγματα για το σύνολο. Για παράδειγμα, όταν πρέπει ν΄ αμυνθώ θα το κάνω. Και δεν ψάχνω διαρκώς την ευκαιρία να κάνω σουτ για να σκοράρω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης