Μία γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Εργοτέλη το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Οι Ηρακλειώτες βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 δείχνοντας ότι βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκαν τρία γκολ και έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στα χασομέρια του ματς με τέρμα του Μπαντιμπανγκά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά το ματς στο Παγκρήτιο, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως χάθηκε η νίκη, τονίζοντας παράλληλα ότι με το γκολ στις καθυστερήσεις αποδόθηκε εν μέρει δικαιοσύνη.

«Νομίζω ότι όλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο το ευχαριστήθηκαν. Το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο άθλημα στον κόσμο, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με πάθος και ζώνη άμυνας είχαμε πολύ καλή ποιότητα παιχνιδιού, είχαμε τρία δοκάρια, πολλές και κλασικές χαμένες ευκαιρίες. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 2-0 και ουσιαστικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς πραγματικά να υπάρξει άλλη ευκαιρία. Αυτή είναι η στατιστική εικόνα του παιχνιδιού και είναι η εικόνα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να μάθουμε σαν ομάδα ότι θα πρέπει να ανεβάσουμε το βαθμό, ένα σουτ έξω από την περιοχή και δύο στημένα. Είναι άδικο για την ομάδα μας να κάνει δώρα. Έχουμε πικρία για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι. Εν μέρει αποδόθηκε δικαιοσύνη και καταφέραμε και δεν χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν γινόταν να το χάσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Χόρτασαν γκολ στο Παγκρήτιο,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 16:57

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης