Ο Οκάν Χατζητερζόγλου τόνισε ότι η ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό δεν θα κοστίσει και πως πρέπει να συγκεντρωθεί η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι.

«Ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά, δεν μας άφησε να παίξουμε όπως θα θέλαμε και ενώ εμείς τους δώσαμε περισσότερο χώρο από ότι θα έπρεπε. Έτσι, δεν καταφέραμε να αναπτυχθούμε από πίσω», ήταν το πρώτο σχόλιο του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης στη NOVA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις χαμένες ευκαιρίες είπε: «Χάσαμε δύο – τρεις μεγάλες ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που εκμεταλλεύτηκε τις δύο προσπάθειες για γκολ που είχε. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να σκοράρεις για να πάρεις αποτέλεσμα».

Για το πόσο άλλαξε το ματς μετά τις αποβολές τόνισε: «Πιέσαμε ψηλά, είχαμε κατοχή της μπάλας, πάλεψαν όλα τα παιδιά πάρα πολύ και κουραστήκαμε προς το τέλος. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες και τα λάθη μας και κατάφερε να φτάσει στα γκολ».

Για την σημασία αυτής της ήττας υπογράμμισε: «Δεν σημαίνει τίποτα. Συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να παλέψουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: «Όρθιος» στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός, 2-0 την Ξάνθη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης