Ο Πλατανιάς έφτασε τους έξι βαθμούς στη Super League, καθώς σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Μανούσου (18’, 25’) και Γιώργου Γιακουμάκη (34’), ενώ οι Βοιωτοί μείωσαν με τους Καραχάλιο (38’) και Πέτρο Γιακουμάκη (72’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Πλατανιάς στην ουσία χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο για να σφραγίσει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με σκόρερ τον Μανούσο προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0. Στο 18΄ και το 26΄ ο Έλληνας επιθετικός νίκησε δύο φορές τον Ναμάσκο, ενώ στο 34΄ από το κόψιμο του Μουνάφο στη μικρή περιοχή ο Γιακουμάκης σε άδεια εστία «έγραψε» το 3-0.

Δύο λεπτά μετά ο Λεβαδειακός μείωσε με πλασέ του Καραχάλιου, ενώ οι Βοιωτοί κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος. Στο 72΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης, μετά από ασίστ του Σίλβα, μείωσε σε 3-2 και έκανε το ματς ντέρμπι, ενώ στο 77’ λίγο έλλειψε να γίνει το 3-3, αλλά το σουτ του Μιλιάζες βρήκε και το δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Πλατανιάς – Λεβαδειακός 3-2 (Novasports 1)

Γκολ: 18′, 26′ Μανούσος, 34′ Γ. Γιακουμάκης – 38′ Καραχάλιος, 72′ Π. Γιακουμάκης

Κίτρινές κάρτες:
Μανούσος, Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης – Τριποτσέρης, Μαχαίρας

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (83′ Ντεβέσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70′ Τσουράκης), Μανούσος (90′ Στάθης), Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς):
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (55′ Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (64′ Καλτσάς), Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46′ Τόνι Σίλβα).