Ο Ταρίκ Ελιουνούσι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γιουνγκ Μπόις για το Europa League.

Ο Νορβηγός εξτρέμ ρωτήθηκε αρχικά για την αγωνιστική απραξία και αν θα επηρεάσει τους «ερυθρόλευκους»: «Όχι, δεν νομίζω. Φυσικά όταν έχεις πολύ καιρό να παίξεις ένα επίσημο παιχνίδι, μπορεί να σου κοστίσει στο ρυθμό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προπονείσαι σε πολύ έντονο ρυθμό και πολύ καλά. Αυτό έχουμε κάνει. Έχουμε προπονηθεί καλά και σε έντονο ρυθμό. Όταν συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, παρά να δείξεις ότι έχεις προπονηθεί καλά».

Στην ερώτηση αν το ματς έχει χαρακτήρα τελικού, είπε: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια στον όμιλο, όμως αύριο έχουμε την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η περίοδος που διανύει είναι η καλύτερη της καριέρας του και τόνισε: «Εξαρτάται, αν μιλήσουμε με βάση τη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι και για τον χρόνο συμμετοχής που έχω κερδίσει, τότε μπορώ να πω πως ναι, είναι η καλύτερη περίοδος για μένα. Το θέμα είναι να προσέχεις τον εαυτό σου, να μην έχεις τραυματισμούς, γιατί τα πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και με αυτούς μαζί μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα. Νιώθω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Τέλος, η άποψη του Ελιουνούσι για την αντίπαλο της ομάδας του, είναι: «Πιστεύω ότι είναι μία καλή ομάδα, μία δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες. Γνωρίζω καλά πολλούς παίκτες, γνωρίζω καλά τον Σουλεϊμάνι από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που θα μας δημιουργήσει προβλήματα και ήδη το έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε τον μέγιστο σεβασμό για τη Γιουνγκ Μπόις. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και τι μπορούμε να καταφέρουμε εμείς».