Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Φυσικά, το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό (21.30, Cosmotesport 1), αφενός γιατί είναι το μοναδικό ματς στο οποίο θα αναμετρηθούν ομάδες της Super League και αφετέρου διότι στον συγκεκριμένο αγώνα το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες θα κάνει ο Γιάγια Τουρέ.
Ο Ιβοριανός αστέρας θα φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την επιστροφή του στην ομάδα, με την οποία συστήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ευρώπη πριν από 13 χρόνια, και, όπως είναι φυσικό, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του.

Άξιο αναφοράς είναι ότι, εκτός από τον Τουρέ, ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό θα κάνουν στο συγκεκριμένο ματς οι επίσης νεοαποκτηθέντες Γκιγιέρμε, Σα, Μασούρας και Νάουελ, που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, πριν από το παιχνίδι των Πειραιωτών κόντρα στον Λεβαδειακό θα διεξαχθούν ακόμη δύο αναμετρήσεις, οι οποίες θα αρχίσουν αμφότερες στις 16.30.

Ο λόγος για το ματς μεταξύ του Άρη Αβάτου και της Παναχαϊκής (COSMOTE SPORT 2) και αυτό ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Απόλλωνα Πόντου (COSMOTE SPORT 3).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5ος Όμιλος

16.30: Άρης Αβάτου – Παναχαϊκή
21.30: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

8ος Όμιλος

16.30: Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης