Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του και το πείσμα που είχαν για τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Δείξαμε την αληθινή μας ταυτότητα. Θα παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, πάντα με την ψυχή μας. Θέλουμε να είμαστε πάντα πρωταγωνιστές και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Αξίζαμε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που ήταν αήττητη. Παίξαμε με κουράγιο και πήραμε τη νίκη».

Για το πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα του στο σκοράρισμα είπε: «Ναι, είναι αλήθεια. Έχουμε χαμηλά ποσοστά επιτυχίας στα γκολ. Αυτό μας έχει κοστίσει. Τα γκολ που έχουμε βάλει είναι πολύ λίγα. Αλλά δεν ανησυχώ, γιατί δημιουργούμε, παίζουμε επιθετικά και αυτό το βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ο Φορτούνης ήταν μια επιλογή, αλλά και στο πρώτο που δεν έπαιζε κάναμε ευκαιρίες και είχαμε υψηλό επίπεδο ποιότητας σε όλο το ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι είπε ότι η ομάδα του ήθελε κάτι καλύτερο, αλλά η αποβολή του Μπουσούλατζιτς στο 58΄ ήταν καθοριστική.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Νομίζω ότι η κόκκινη κάρτα ήταν καθοριστική, αφού έπρεπε να παίξουμε με 10 παίκτες για πολλή ώρα. Νομίζω ότι με 10 παίκτες δείξαμε απίστευτο χαρακτήρα. Είχαμε ευκαιρίες με τον Μάντσον και τον Κουλούρη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είναι πικρό να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα στις στατικές φάσεις. Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Κοιτάω την ομάδα μου και εκεί συγκεντρώνομαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης