Στην Αθήνα βρίσκεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Γκονζάλο Άβιλα Γκορντόν, ο οποίος είναι γνωστός ως «Πίπα».

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 24χρονο Ισπανό μπακ, ο οποίος προορίζεται για «ρεζέρβα» του Βρσάλικο, και έτσι το μεσημέρι της Δευτέρας ο ποδοσφαιριστής έφτασε στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πίπα τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 24χρονος Ισπανός είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Χάντερσφιλντ, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές και δύο ασίστ στην Championsip και στο αγγλικό Κύπελλο. 

Έφτασε και ο Αλιγιάγκιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Γκονζάλο Άβιλα Γκορντόν στην Αθήνα έφτασε και ο 19χρονος επιθετικός Ντένις Αλιγιάγκιτς.

Ο νεαρός στράικερ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας ή αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Ολυμπιακού Β’.

Ο 19χρονος Τσέχος σέντερ φορ και εξτρέμ (με καταγωγή από τη Βοσνία) την τελευταία σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Είναι διεθνής με ομάδα Κ19 την Τσεχία και πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων.

Ο Αλίγιαγκιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Με τη Σλόβαν Λίμπερετς έπαιξε κατά κύριο λόγο με τη δεύτερη ομάδα, ωστόσο είχε πέντε συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα.

Για να τον κάνει δικό του ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει στη Σλάβια Πράγας ένα ποσό 350.000 ευρώ, ενώ οι Τσέχοι θα διατηρήσουν και ένα 20% ως ποσοστό επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε ενδεχόμενο μελλοντικής πώλησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης