Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας της Super League Κ15, καθώς προκρίθηκαν στον τελικό του Final 4 της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/5) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι έχουν παραταχθεί στον Βόλο με στόχο να υπερασπιστούν το στέμμα τους επιβλήθηκαν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό με 2-1 σκορ της ΑΕΛ, κι έτσι θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν το repeat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 20ό λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με μακρινό σουτ του Λάνα, ωστόσο επτά λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μπασδέκη.

Τη νίκη-πρόκριση των Πειραιωτών υπέγραψε εν τέλει ο Μιχαηλίδης, ο οποίος στο 75ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Πάντου.

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικά ο «δικέφαλος» του Βορρά επιβλήθηκε με 2-0 σκορ του Παναθηναϊκού, κι έτσι κατάφερε κι αυτός να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 12΄ άνοιξε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους ο Σιδηρόπουλος, ενώ στο 67΄ ο Τουρσουνίδης (ανιψιός του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ, Γιώργου), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καπάτος (59′ Βρυώνης), Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης (80′ Ποτουρίδης), Κάπελας, Μιχαηλίδης (80′ Χιλάι), Κότσαλος (59′ Μπάντης), Ξανθόπουλος (51′ Καμάς).

ΑΕΛ (Θ. Ελευθεριάδης): Σπανός, Αβραμούλης, Μπαργιωτας, Αλμπάνης, Δεμίρης, Λύγουρας (41′ Νταφούλης), Αγοραστός (65′ Καραγιάννης), Μπασδέκης (70′ Πατσώνης), Γ. Τσακνάκης, Μ. Τσακνάκης, Όντος.

 

 

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0

ΠΑΟΚ: Μητρούσης, Κυριαζίδης (78΄ Καρασσαβίδης), Μόκρης, Γκιόκα, Λουτζιανιώτης (64΄ Μεγγίδης), Τασιούλας, Μηνασιάδης, Μπέρδος, Καραγκιόζης (53΄ Κρομμύδας), Τουρσουνίδης (78΄ Κουβάλ), Σιδηρόπουλος (64΄ Κάνιος)

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (64΄ Κουρουνιώτης), Βύντρα (78΄ Αργυρόπουλος), Γαζής, Ρεμούνδος (73΄ Τσαντζάλος), Λόμπας, Θεοχάρης, Ιωάννου, Δήμου (64΄ Τσόμος), Σουχλάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης