Ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

H σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου ότι από σήμερα είναι στη διάθεσή τους τα εισιτήρια για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ξάνθη που θα διεξαθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 19.00 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας) αποφεύγεις ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύεις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά τις πρώτες δύο ημέρες της προπώλησης (8 & 9 Ιανουαρίου), ενώ από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 10 π.μ.για την συνέχεια συμβάλλεις προαιρετικά το ποσό που εσύ επιλέγεις. Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο στις κεντρικές θύρες (5, 7, 9, 11,13, 29) θα επωφεληθούν της έκπτωσης των δύο ευρώ επί της τιμής του εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 60€ από τα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού και μέσω internet και των VIVA Spots. Οι τιμές ανά θύρα είναι:

– Θύρα 3, 15: 10 ευρώ.

– Θύρες 5, 13: 13 ευρώ μέσω Internet, 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρες 7, 11Α: 18 ευρώ από το Internet, 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.