Αλαφούζος: «Aποδέχομαι την πρόταση και αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ' αναλογούν»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, 15:08
Αλαφούζος: «Aποδέχομαι την πρόταση και αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ' αναλογούν»
Με δημόσια θέση του ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι αποδέχεται, χωρίς περιστροφές, την προσφορά της Pan Asia Investments για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας ότι θα αναλάβει τις υποχρεώσεις που του αναλογούν.

Μάλιστα ο νυν ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» καλεί το fund, να προσέλθει το ταχύτερο δυνατό για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της υλοποίησης της συμφωνίας τους.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου αναφέρει:

«Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη.

Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Tύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.

2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.

3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.

4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού.»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, 15:29